AI-apps verrijken je smartphone: Ontdek deze 5 must-have AI tools

FFrits 12 augustus 2023 21:46

Kunstmatige intelligentie is tegenwoordig een vast onderdeel van ons leven, en dat is duidelijk zichtbaar in onze smartphonegebruik. We gebruiken AI-apps om snel antwoorden te vinden, creatieve afbeeldingen te genereren of om fouten in teksten te corrigeren. Dit zijn de top 5 AI-apps die je Android of iPhone naar een hoger niveau tillen.

Onmisbare AI-apps voor jouw smartphone

Als je een Android of iPhone gebruiker bent, zijn er een aantal AI-apps die je moet proberen. ChatGPT bijvoorbeeld, is een krachtige tool die je snel antwoorden op je vragen kan geven, zoals je zou verwachten van een Google-zoekopdracht. Replika is een slimme chatbot ontwikkeld door het Russische bedrijf Luka en fungeert als een digitale vriend. Lensa AI is een populaire app die je selfies kan verbeteren, terwijl Youper mentale coaching biedt door middel van cognitieve gedragstherapie technieken. Tenslotte, Wombo Dream laat je creatieve afbeeldingen genereren op basis van tekstprompts.

Hoewel AI-apps ongelofelijke mogelijkheden bieden, is het belangrijk om je bewust te zijn van de mogelijke privacyproblemen. Deze apps verzamelen vaak gevoelige informatie en het is niet altijd duidelijk hoe deze informatie wordt opgeslagen, gedeeld en gebruikt. Het is dus essentieel om altijd de privacyvoorwaarden van de app te lezen en zorgvuldig te overwegen welke informatie je deelt.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.