AI en crypto slaan handen ineen voor een groenere wereld

FFrits 25 augustus 2023 19:47

In een recente samenwerking bundelen AI-marktplaats SingularityNET en blockchain-platform VeChain hun krachten om de CO2-uitstoot te verminderen. Door de innovatieve technologieën van de cryptowereld en kunstmatige intelligentie te combineren, zetten zij zich in voor een duurzamere toekomst.

SingularityNET en VeChain bundelen krachten

De wereld van de cryptogeld en kunstmatige intelligentie komt een stap dichterbij met de aankondiging van een nieuwe samenwerking tussen SingularityNET en VeChain. Beide bedrijven hebben hun krachten gebundeld om het gebruik van innovatieve technologieën te versterken en een aanzienlijke bijdrage te leveren aan de reductie van de CO2-uitstoot. Deze unieke combinatie van technologieën kan een belangrijke rol spelen in de strijd tegen klimaatverandering.

Ben Goertzel, de oprichter en CEO van SingularityNET, heeft hoge verwachtingen van de samenwerking. Door gebruik te maken van AI zou de samenwerking innovatieve methoden kunnen ontdekken om de blockchain-data van VeChain te benutten. Hierdoor kan de CO2-uitstoot geoptimaliseerd en vervuiling geminimaliseerd worden. Dit toont het potentieel van het combineren van AI en blockchain-technologie in het zoeken naar duurzame oplossingen.

Blockchain en AI: pad naar duurzaamheid

Goertzel is ervan overtuigd dat de combinatie van blockchain- en AI-technologieën problemen kan oplossen waar traditionele methoden falen. Hij beschouwt de samenwerking tussen AI en blockchain als een kans om een duurzamere en milieuvriendelijkere economie te creëren. Waar traditionele economische mechanismen hebben gefaald, bieden deze innovatieve technologieën nieuwe mogelijkheden voor oplossingen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.