AI voorziet lichte opleving voor Ripple's XRP na significante daling

FFrits 4 september 2023 07:36

Prijsvoorspellingen geleverd door de AI-algoritmes van PricePredictions.com wijzen op een lichte stijging voor de Ripple's XRP, een belangrijke cryptomunt die recentelijk een aanzienlijke daling heeft ervaren.

Significante daling van Ripple's XRP

Ripple's XRP, de beroemde cryptomunt, heeft onlangs een behoorlijke dip ervaren. In juli steeg de munt nog aanzienlijk na een grote overwinning in een rechtszaak waarin Ripple sinds 2020 verwikkeld was. Desondanks lijkt deze winst nu bijna volledig te zijn weggezakt, tot teleurstelling van de investeerders die zich afvragen wat de toekomst in petto heeft voor deze munt.

AI voorspelt lichte koersstijging voor XRP

De zelflerende algoritmes van PricePredictions.com voorspellen een lichte stijging in de koers van XRP. Volgens de AI zullen we een stijging van ongeveer 5% zien in september, met een verwachte koers van $0,527 op 30 september. Dit is gebaseerd op empirische data en houdt geen rekening met mogelijke veranderingen in de crypto-industrie.

Het bedrijf achter XRP, Ripple Labs, is al geruime tijd verwikkeld in een rechtszaak met de Amerikaanse waakhond, de Securities and Exchange Commission (SEC). Volgens de SEC overtreedt Ripple de wet omdat XRP zonder registratie bij de SEC verhandeld wordt. Echter, volgens rechter Torres is deze registratie niet nodig, wat resulteerde in een aanzienlijke koersstijging van XRP.

Handelsactiviteit rond XRP blijft aanzienlijk

Ondanks de recente dip, blijft XRP een populair onderwerp in de cryptomarkt. Het huidige handelsvolume van XRP bedraagt $580 miljoen, wat het een zevende plaats oplevert. Daarnaast schommelt de marktkapitalisatie van de munt rond de $26,5 miljard, wat het een vijfde plaats oplevert. Hieruit blijkt dat de activiteit rond XRP ondanks de daling nog steeds aanzienlijk is.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.