Binance introduceert AI-gestuurde NFT-generator voor geverifieerde gebruikers

FFrits 26 juli 2023 15:42

Crypto-exchange Binance lanceert zijn AI NFT-generator 'Bixel', die gebruikers in staat stelt om unieke kunstwerken te creëren. Gebruikers moeten echter het KYC-identiteitsverificatieproces van het platform doorlopen om toegang te krijgen tot deze tool.

Binance lanceert permanente AI NFT-generator

Binance, een prominente crypto-exchange, heeft aangekondigd dat zijn AI NFT-generator, genaamd 'Bixel', nu permanent beschikbaar is voor zijn gebruikers. Deze tool, aangedreven door kunstmatige intelligentie, stelt gebruikers in staat om unieke digitale kunstwerken te genereren en zich aan te sluiten bij de wereld van niet-fungibele tokens (NFT's). Binance blijft zich inzetten voor het verspreiden van de NFT-cultuur door unieke en creatieve middelen aan te bieden voor de creatie van digitale kunst.

KYC-identiteitsverificatie vereist voor toegang

Om toegang te krijgen tot de AI NFT-generator 'Bixel', moeten gebruikers echter voldoen aan bepaalde voorwaarden. Een belangrijke voorwaarde is dat ze het 'Ken uw klant' (KYC) identiteitsverificatieproces van het platform moeten voltooien. Dit is een kritische maatregel die Binance heeft genomen om een betrouwbaar en veilig platform voor alle gebruikers te garanderen, in overeenstemming met de beste praktijken en regelgevende vereisten.

Minting fee vereist voor NFT creatie

Naast KYC-verificatie moeten gebruikers die hun creativiteit willen ontsluiten en unieke NFT's willen maken met de Bixel-tool ook een minting fee betalen van 0.008 BNB (ongeveer $1,9). Volgens Binance zorgt deze fee ervoor dat het NFT-creatieproces correct wordt uitgevoerd binnen de BNB smart chain.

Binance heeft aangekondigd dat het dagelijks tien gratis kansen zal bieden om kunstwerken te genereren met behulp van AI. Dit betekent dat gebruikers elke dag tien kunstwerken kunnen maken zonder extra kosten. Dit is een opwindende kans voor creatievelingen om hun talent en creativiteit te ontsluiten en unieke digitale kunstwerken te creëren.

Binance kwam eerder dit jaar onder vuur te liggen na de lancering van een testversie van de AI-kunstwerk generator. De crypto-exchange werd beschuldigd van het stelen van het idee voor de AI NFT-generator van BNB Chain hackathon winnaars. Een communitylid beweerde dat Binance hun project 'Chatcasso' had gekopieerd, dat de eerste prijs won bij de BNB Chain hackaton in Seoul, Zuid-Korea in december 2022. Binance ontkende deze aantijgingen en beweerde dat 'Bicasso' twee weken voor de hackathon onafhankelijk was ontwikkeld.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.