Bybit onthult AI-handelshulp, TradeGPT

FFrits 5 september 2023 10:03

Bybit, opgericht in 2018, heeft een kunstmatige intelligentietool ontwikkeld, TradeGPT, om zijn gebruikers te assisteren bij de handel in cryptocurrency. De tool, die antwoorden kan geven op complexe handelsvragen, is bedoeld om de klantenservice te ontlasten en de handelservaring te verbeteren.

TradeGPT, Bybit's nieuwe AI-handelshulp

Bybit, een toonaangevende digitale valutabeurs, heeft een nieuwe kunstmatige intelligentie (AI) ontwikkeld, TradeGPT. Deze AI is ontworpen om gebruikers bij te staan in hun handelsactiviteiten door uitgebreide antwoorden te bieden op complexe vragen over cryptocurrency handel. TradeGPT fungeert ook als een betrouwbare assistent wanneer de klantenservice traag reageert. Het gebruik van AI binnen handelsplatforms wordt steeds frequenter, een weerspiegeling van het groeiende belang van technologie in de financiële sector.

De kracht achter TradeGPT

TradeGPT is niet zomaar een AI, het is een fusie van ChatGPT, een intelligente chatbot, en ToolsGPT, een door Bybit ontwikkeld programma dat technische analyses, financieringsanalyses en modelvoorspellingen maakt. Deze combinatie biedt gebruikers diepgaande inzichten en antwoorden op hun handelsvragen, en kan zelfs marktstrategieën en producten voor strategieën bedenken, wat het een waardevolle aanvulling maakt voor elke handelaar op het platform.

AI steeds prominenter in handelsplatforms

Bybit is niet de enige die AI in haar platform integreert. Zo zie je ook bij andere exchanges, zoals Crypto.com, het gebruik van AI-ondersteunde gebruikersassistenten toenemen. Crypto.com heeft bijvoorbeeld 'Amy' gelanceerd, een AI-ondersteunde gebruikersassistent. Dit laat zien dat de financiële sector steeds vaker gebruik maakt van technologie om klanten beter van dienst te zijn en de handelservaring te verbeteren.

Bybit, opgericht in 2018 en gevestigd in Dubai, is een internationaal erkende crypto exchange. Het platform heeft meer dan 270 assets genoteerd en heeft een klantenbestand van meer dan 10 miljoen gebruikers verspreid over 160 landen. Met zijn focus op snelheid, liquiditeit en gebruikerservaring heeft Bybit zich gevestigd als een prominente speler in de wereld van cryptocurrency handel.

Als extra stimulans voor nieuwe gebruikers biedt Bybit een beloning van €20 bij registratie. Dit soort incentives zijn bedoeld om meer gebruikers aan te trekken en hen aan te moedigen om actief te handelen op het platform. Het toont ook de toewijding van Bybit om waarde te leveren aan haar gebruikers, zowel in termen van gebruikservaring als financiële voordelen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.