ChatGPT-trend 'Make it More' zorgt voor bizarre AI-afbeeldingen

FFrits 30 november 2023 07:01

Een nieuwe internetrage met ChatGPT, genaamd 'Make it More', stelt gebruikers in staat om steeds absurdere afbeeldingen te creëren met behulp van AI. Hoewel er zorgen zijn over het gebruik van dergelijke tools, toont deze trend de creatieve grenzeloosheid van AI.

ChatGPT en de 'Make it More'-trend

De nieuwste internetrage met ChatGPT, bekend als 'Make it More', is een fantastische manier voor gebruikers om de meest bizarre afbeeldingen te maken met behulp van AI. Of je nu een hond met een helm op een fiets op de maan wilt zien of een heks met een stofzuiger als bezem, alles is mogelijk. Hoewel er enige bezorgdheid kan zijn over het gebruik van dergelijke tools, vooral met betrekking tot rechten, zijn er bijna geen grenzen meer op het gebied van creativiteit.

Hoe ChatGPT en DALL-E samenwerken

Gebruikers van ChatGPT vragen aan DALL-E, de beeldgenerator, om een afbeelding te maken. Het doel is om de afbeelding steeds een beetje 'meer' te maken, zodat het resultaat steeds gekker wordt. Een prachtig voorbeeld hiervan is te vinden bij Justine Moore, die DALL-E via ChatGPT vroeg om een afbeelding van een bord ramen te maken en deze vervolgens steeds pittiger te maken. Het resultaat was hilarisch.

Het is belangrijk om te weten dat ChatGPT zijn beperkingen heeft. Zo kun je bijvoorbeeld met versie 4, waar DALL-E ook onder valt, slechts 40 berichten sturen in drie uur tijd. Mogelijk moet je na deze limiet enkele uren wachten voordat je weer berichten kunt sturen. Dit kan een nadeel zijn bij het experimenteren met de 'Make it More'-trend.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.