De mysterieuze Galaxy Ring van Samsung: een AI-gedreven gezondheidstracker?

FFrits 20 januari 2024 07:01

Samsung heeft beelden gedeeld van hun nieuwe geheimzinnige product, de Galaxy Ring. Dit apparaat, waarschijnlijk een gezondheidstracker gedreven door kunstmatige intelligentie, roept veel vragen op. De prijs, functionaliteiten en verschijningsdatum blijven nog een raadsel.

Eerste glimp van Samsung's Galaxy Ring

Tijdens het Galaxy Unpacked 2024-evenement gaf Samsung ons een eerste glimp van hun nieuwste creatie, de Galaxy Ring. Deze 'slimme' ring wordt gepositioneerd als een 'krachtig en toegankelijk gezondheids- en welzijnsapparaat'. Hoewel er nog weinig details bekend zijn, suggereren de context van het event en de uitspraken van Dr. Matthew Wiggins, klinisch onderzoeker van Samsung, dat de ring mogelijk door AI wordt aangedreven.

Details van de Galaxy Ring nog in mysterie gehuld

Samsung houdt de kaarten voorlopig dicht tegen de borst. Over de prijs, functionaliteiten en verschijningsdatum van de Galaxy Ring heeft de techgigant nog niets losgelaten. Dit voedt de speculaties en de spanning rondom het product alleen maar meer.

Als de Galaxy Ring inderdaad gezondheidsdata zoals slaap gaat meten, kan Samsung een geduchte concurrent worden voor de Finse startup Oura. Met hun 'Oura Ring', die onder andere slaap, lichaamstemperatuur en stress meet, hebben zij op dit moment een sterke positie in de markt voor slimme ringen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.