Graft bouwt een toegankelijk AI ontwikkelingsplatform met nieuwe investering

FFrits 26 juli 2023 17:29

Graft, een opkomend bedrijf op het gebied van kunstmatige intelligentie, heeft een investering van $10 miljoen ontvangen. Het bedrijf werkt aan een AI-platform dat kunstmatige intelligentie toegankelijk maakt voor alle bedrijven, niet alleen de grootste.

Graft's visie op toegankelijke AI

De ontwikkeling van Graft's AI-platform begon vorig jaar, waarbij het bedrijf het idee had om kunstmatige intelligentie binnen handbereik van elk bedrijf te brengen. De visie was om een platform te creëren dat niet uitsluitend afhankelijk zou zijn van grote bedrijven met veel technische middelen. In plaats daarvan wilden ze een product ontwikkelen dat toegankelijk en bruikbaar zou zijn voor bedrijven van elke omvang.

Onlangs heeft Graft een zaadinvestering van $10 miljoen ontvangen en het bedrijf maakt gebruik van deze kans om zijn platform verder uit te rollen. Graft heeft bedrijven uitgenodigd om toegang tot het platform aan te vragen, waarmee het bedrijf zijn aanbod wil openstellen voor een groter aantal bedrijven.

Graft's ambitie om een universeel AI-platform te bieden

Graft's mede-oprichter en CEO, Adam Oliner, ziet een groeiende behoefte in de markt voor een modern AI-platform dat toegankelijk is voor iedereen. Het doel van Graft is om dit gat in de markt te vullen door een productie klasse AI-platform te creëren dat voor iedereen is gebouwd en makkelijk te gebruiken is.

Graft introduceert 'apps' om het gebruik te vergemakkelijken

Om het gebruik van hun platform te vergemakkelijken, heeft Graft onlangs de notie van 'apps' geïntroduceerd. Deze apps zijn voorgedefinieerde gebruiksgevallen die je snel en eenvoudig kunt omzetten naar volwaardige productiegebruik gevallen op basis van je eigen data. Dit moet het gebruik van het platform vergemakkelijken en de toegankelijkheid voor gebruikers verhogen.

De recente investering van $10 miljoen volgt op een pre-zaad financieringsronde van $4.5 miljoen die Graft vorig jaar heeft ontvangen. Dit brengt het totale investeringsbedrag van het bedrijf op $14.5 miljoen, wat de sterke financiële positie van Graft onderstreept.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.