Heerlijke Huisjes organiseert een kennisevent over de impact van Kunstmatige Intelligentie

FFrits 3 september 2023 11:41

Heerlijke Huisjes organiseert een kennisevent over Kunstmatige Intelligentie (AI). Het Steenwijker bedrijf wil hiermee professionals en jong talent informeren over de mogelijkheden en invloed van AI op diverse digitale beroepen en processen.

Kennisevent over Kunstmatige Intelligentie

Heerlijke Huisjes, gevestigd in Steenwijk, organiseert op donderdag 2 november een kennisevent over kunstmatige intelligentie (AI). Het bedrijf ziet de mogelijkheden die AI biedt als een kans voor innovatie en groei, en wil deze kennis delen met geïnteresseerde professionals en jong talent uit de omgeving. De directeur van Heerlijke Huisjes, Arjen Dekker, legt uit dat de digitale wereld steeds meer wordt gedomineerd door AI, waardoor de manier van werken bij veel digitale beroepen en processen zal veranderen.

De kansen van AI

Hoewel sommigen zich misschien zorgen maken over de veranderingen die AI met zich meebrengt, zijn er ook veel kansen. Met name in een tijd waarin de arbeidsmarkt onder druk staat, biedt AI mogelijkheden om efficiënter te werken. Volgens Dekker zijn er veel blogs, artikelen en video's over AI, maar ontbreken vaak duidelijke voorbeelden van wat AI voor professionals kan betekenen. Het is essentieel om te begrijpen hoe het bedrijfsleven echt kan profiteren van de kansen die digitale ontwikkelingen bieden.

De evolutie van Heerlijke Huisjes

Ruim twintig jaar geleden begon Heerlijke Huisjes met een gedurfd online model. Sindsdien is er veel veranderd en het bedrijf is uitgegroeid tot een internationale speler in de vakantiehuizenverhuur. Het zelf ontwikkelde platform is de motor achter de groei van het bedrijf gebleken. Volgens Dekker staat de visie van Heerlijke Huisjes op marketing en IT nu opnieuw voor een verandering, net als bij veel andere bedrijven uit de omgeving.

Het kennisevent is gratis en toegankelijk voor iedereen met een digitaal beroep. Daarnaast is het, dankzij de steun van de gemeente Steenwijkerland en de Business Club Steenwijkerland, ook mogelijk om het event via livestream te volgen. Tijdens het event zullen drie experts hun kennis delen over hoe AI kan worden toegepast in ons werk. Deze experts zijn Remy Gieling, Joop Snijder en Charida Dorder.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.