Hoe AI crypto Numeraire Bitvavo bestormt met een stijging van 150%

FFrits 3 september 2023 14:41

De relatief onbekende crypto, Numeraire (NMR), maakt momenteel furore op Bitvavo, de populaire Nederlandse crypto exchange. De munt, die sterk verbonden is met kunstmatige intelligentie, zag zijn handelsvolume in 24 uur met 30% stijgen naar $28 miljoen.

Numerai: AI en crypto verenigd

Numeraire, ook bekend als Numerai, is een project dat kunstmatige intelligentie (AI) en cryptogeld combineert. Het platform, dat draait op Ethereum, biedt een gedecentraliseerde omgeving waar datawetenschappers kunnen experimenteren, creëren en hun krachten kunnen meten. Opvallend is dat Numerai het allereerste crypto project ooit is dat is gecreëerd door een investeringsfonds. Numerai heeft recentelijk de aandacht getrokken met een competitie voor datawetenschappers, waarbij ze met behulp van machine learning de aandelenmarkt proberen te voorspellen en beloningen kunnen verdienen op basis van de nauwkeurigheid van hun voorspellingen.

Indrukwekkende stijging NMR koers

De plotselinge populariteit van NMR op Bitvavo kan grotendeels worden toegeschreven aan deze indrukwekkende koersstijging. In feite heeft de munt, die in 2015 werd gelanceerd, nu een marktkapitalisatie van $137 miljoen en behoort daarmee tot de top 200 grootste munten. Het spreekt voor zich dat investeerders en cryptoliefhebbers de ontwikkelingen rondom NMR nauwlettend in de gaten houden, gezien de potentie voor verdere groei en winst.

Het is niet alleen NMR die floreert; andere AI-gerelateerde crypto projecten doen het ook goed. Een voorbeeld hiervan is Fetch.AI (FET). FET, dat ook wordt verhandeld op Bitvavo, zag zijn koers in de afgelopen 24 uur met meer dan 9% stijgen. Dit toont aan dat er momenteel veel interesse en potentie is in de markt voor AI-gerelateerde cryptoprojecten. Daarom is het de moeite waard om deze trend op de voet te volgen, aangezien het waarschijnlijk is dat we in de toekomst nog meer groei zullen zien in dit segment.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.