Humane's Ai Pin: Het ongewone alternatief voor smartphones komt deze maart

FFrits 25 december 2023 07:01

Humane's Ai Pin, een innovatieve broche-achtige gadget waarmee je telefoongesprekken kunt voeren en informatie op je hand kunt projecteren, zal in maart beschikbaar zijn. Het apparaat, dat als een smartphone alternatief dient en met spraak bestuurd wordt, heeft een prijskaartje van 699 of 799 dollar.

Ai Pin van Humane in maart beschikbaar

Humane, het bedrijf achter de Ai Pin, heeft aangekondigd dat de unieke gadget vanaf maart te koop zal zijn. De Ai Pin, die fungeert als een soort draagbare smartphone, kan telefoongesprekken voeren en informatie projecteren op je hand. Of je nu in een vergadering zit, in de trein reist of gewoon thuis ontspant, met de Ai Pin heb je altijd toegang tot belangrijke informatie en communicatiemiddelen.

Hoewel het apparaat niet goedkoop is, met prijzen die beginnen bij 699 dollar en oplopen tot 799 dollar voor een bepaalde variant, heeft Humane al enige tijd pre-orders openstaan. Als je dus al een vooruitbestelling hebt geplaatst, kun je jouw Ai Pin eerder verwachten dan de rest. Bovendien, hoe sneller je hebt besteld, hoe hoger je op de prioriteitenlijst staat.

De technologie achter de Ai Pin

De Ai Pin is niet zomaar een gadget; het is een draagbare microbeamer met een ingebouwde Snapdragon-processor. Hoewel het exacte model van de processor nog niet bekend is, is het duidelijk dat de Ai Pin met spraak bestuurd wordt en bedoeld is om veel van de functies van een smartphone over te nemen. Zo kan de Ai Pin, mede dankzij de toevoeging van artificiële intelligentie, een scala aan taken uitvoeren die normaal gesproken door een smartphone worden gedaan.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.