Kunstmatige intelligentie stuwt prijs van crypto's als Worldcoin, Fetch.AI en The Graph

FFrits 25 februari 2024 20:16

Recente investeringen in kunstmatige intelligentie (AI) hebben geleid tot een sterke waardestijging van verschillende cryptocurrencies. Worldcoin, Fetch.AI en The Graph staan flink in de plus, mede dankzij de kracht van AI.

Investeringen in AI brengen rendement

Ons recente advies om te investeren in AI via cryptocurrency heeft zijn vruchten afgeworpen. Als je direct had geïnvesteerd na onze aanbeveling, dan had je een rendement van 15% kunnen realiseren. Deze positieve trend in de markt laat zien hoe rendabel investeringen in AI kunnen zijn.

Worldcoin's indrukwekkende groei en unieke aanpak

Een van de crypto's die flink in waarde is gestegen, is Worldcoin. Sinds het begin van het jaar heeft deze munt een indrukwekkende groei van 144% laten zien. Worldcoin onderscheidt zich door het gebruik van kunstmatige intelligentie voor het creëren van unieke digitale identiteiten. De technologie verzamelt en verifieert biometrische gegevens van gebruikers, waardoor iedereen op de wereld een digitale identiteit kan hebben.

Mijlpaal voor Fetch.AI dankzij AI-hype

Een andere crypto die in waarde is gestegen dankzij de AI-hype is Fetch.AI. Voor het eerst in zijn bestaan heeft deze munt de waarde van een euro bereikt, een mijlpaal die deels te danken is aan de groeiende belangstelling voor AI. Fetch.AI's missie is om kunstmatige intelligentie in te zetten om simpele taken van mensen over te nemen, een concept dat steeds meer aan populariteit wint.

The Graph, een andere AI-gerelateerde cryptocurrency, heeft dit jaar ook een aanzienlijke groei doorgemaakt. De munt is vandaag met 10% gestegen en heeft sinds het begin van het jaar een stijging van 58% laten zien. Hoewel de munt ver verwijderd is van zijn all-time high, blijft het potentieel voor groei aanwezig. Momenteel is The Graph ongeveer 0,23 euro waard.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.