MSI onthult per ongeluk AI-laptops met Intel Core Ultra 'Meteor Lake'

FFrits 16 november 2023 19:16

Een selectie van MSI laptops, uitgerust met Intel Core Ultra 'Meteor Lake' processoren en gericht op content creatie, zijn onbedoeld onthult via een aantal retailers. De nieuwe modellen vullen het bestaande assortiment aan en worden na de Intel 'AI Everywhere' bijeenkomst, die op 14 december plaatsvindt, verwacht.

MSI-notebooks met Intel Core Ultra 100H 'Meteor Lake'-processoren

Diverse retailers zijn ontdekt die pre-orders aanbieden voor nieuwe MSI-notebooks, uitgerust met Intel Core Ultra 100H 'Meteor Lake'-processoren. Deze notebooks hebben allemaal 'AI' in hun benaming en richten zich specifiek op content creatie. Sommige modellen bevatten ook 'Studio' in hun naam, wat wijst op een sterke focus op creatieve toepassingen, multitasking en rekenkracht. Deze nieuwe modellen breiden het bestaande assortiment van MSI uit, dat al notebooks bevat met Core i9-13900H en RTX 4070 grafische kaarten.

Krachtige Intel Core Ultra 7 155H processor

MSI maakt gebruik van de Intel Core Ultra 7 155H processor in deze nieuwe laptops. Deze 16-core, 22-thread CPU heeft een basiskloksnelheid van 3,8 GHz en kan een boost tot 4,8 GHz bereiken. Dit maakt de laptops geschikt voor zware multitasking en complexe creatieve toepassingen. Met geheugenopties variërend van 16 GB tot 32 GB RAM en een SSD van 512 GB tot 2 TB, is er een model voor elk budget en behoefte.

Er is niet veel bekend over de exacte specificaties en functies van deze nieuwe MSI notebooks. Meer details zullen naar verwachting bekend gemaakt worden na het 'AI Everywhere'-evenement van Intel, dat op 14 december plaatsvindt. Na dit evenement zouden de nieuwe MSI AI-laptops beschikbaar moeten zijn voor het publiek.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.