Nieuwe Windows 11-toetsenbord krijgt AI-knop

FFrits 5 januari 2024 07:02

Microsoft introduceert een AI-knop op het nieuwe toetsenbord voor Windows 11-computers, waarmee gebruikers toegang krijgen tot de AI-tool Copilot. Deze innovatieve stap wordt gezien als de grootste verandering van Microsoft in 30 jaar.

De grootste verandering in 30 jaar

Microsoft is bezig met een baanbrekende verandering door een AI-toets toe te voegen aan het nieuwe toetsenbord van de Windows 11-computers. Dit innovatieve idee, dat als 'de grootste verandering in 30 jaar' wordt beschouwd, laat zien dat Microsoft zich inzet om de technologische vooruitgang bij te houden en het gebruiksgemak van zijn producten te verbeteren.

AI-knop leidt naar Microsoft's Copilot

De AI-toets op het nieuwe toetsenbord biedt directe toegang tot Copilot, de AI-tool van Microsoft. Deze tool is grotendeels gebaseerd op de technologie van OpenAI, een bedrijf waarin Microsoft grote investeringen heeft gedaan. Hiermee toont Microsoft zijn betrokkenheid bij AI-technologie en de voordelen die het kan bieden aan zijn gebruikers.

Windows 11-gebruikers kunnen uitkijken naar februari, wanneer de nieuwe AI-toets naar verwachting beschikbaar zal zijn op pc's en laptops. Deze innovatieve functie markeert een nieuw tijdperk van efficiëntie en gebruiksgemak, en benadrukt de waarde die Microsoft hecht aan de integratie van AI-technologie in zijn producten.

Copilot: de kracht van ChatGPT-4

Microsoft's Copilot is niet zomaar een AI-tool; het is gebaseerd op een van de bekendste producten van OpenAI, ChatGPT-4. Dit benadrukt de kwaliteit en het potentieel van Copilot, en laat zien hoe Microsoft toonaangevende AI-technologie inzet om de gebruikerservaring te verbeteren.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.