Nmbrs onthult AI-chatbot om accountants te ontlasten

FFrits 23 augustus 2023 21:17

Nmbrs, een innovatieve softwareaanbieder, introduceert een AI-aangedreven chatbot genaamd Knowledge Assistant. Deze assistent beantwoordt HR- en loonvragen van klanten, waardoor accountants meer tijd kunnen besteden aan strategisch advies en bedrijfsgroei.

AI-chatbot ondersteunt accountants

Met de toenemende vraag naar accountants is er steeds minder tijd voor strategisch advies. Daarom heeft Nmbrs de Knowledge Assistant ontwikkeld, een AI-chatbot die HR- en loonvragen van klanten beantwoordt. Door routinetaken over te nemen, kunnen accountants zich concentreren op het uitbreiden van hun kantoor en het bieden van strategisch advies aan hun klanten.

Betrouwbare bron voor informatie

De Knowledge Assistant onderscheidt zich van andere chatbots door uitsluitend te putten uit het Handboek Loonheffingen, in plaats van lukraak op het internet te zoeken. Het Nmbrs-team heeft de chatbot grondig getraind en getest, waardoor hij snel en nauwkeurig antwoorden kan geven op vragen van klanten.

Gepersonaliseerde chatbot-ervaring

De Knowledge Assistant fungeert als een persoonlijke assistent voor accountants. Hij antwoordt in de naam van het kantoor en kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van het bedrijf. Dit zorgt voor een naadloze en persoonlijke ervaring voor klanten.

De Knowledge Assistant is beschikbaar voor een gratis en vrijblijvende proefperiode voor geïnteresseerde accountants. Ze kunnen de chatbot testen via de Nmbrs Marketplace en zelf ervaren hoe het is om een persoonlijke AI-assistent te hebben.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.