Ontdek de beste gratis AI en ChatGPT cursussen op edX

FFrits 18 juli 2023 09:34

Wil je jezelf onderwijzen in AI en ChatGPT zonder een cent uit te geven? Ontdek de beste gratis cursussen aangeboden door edX, met programma's van onder andere Google, IBM en Harvard.

Een schat aan gratis cursussen

Als je op zoek bent naar kennis over AI en ChatGPT, heeft edX alles wat je nodig hebt. Het platform biedt talloze online cursussen aan van prestigieuze instellingen zoals MIT, Google, IBM en Harvard. En het mooiste is: je kunt je voor sommige van de beste cursussen gratis inschrijven. Er is dus geen excuus om niet te beginnen met leren over deze fascinerende technologie.

Topcursussen zonder kosten

Er zijn verschillende AI en ChatGPT cursussen die je zonder kosten kunt volgen. Enkele van de meest opvallende cursussen zijn 'AI Applications and Prompt Engineering', 'AI for Everyone: Master the Basics', 'Google AI for Anyone' en 'Machine Learning Fundamentals'. Of je nu net begint of al ervaring hebt, er is een cursus die perfect past bij jouw leerbehoefte en niveau.

Hoewel je de cursussen volledig gratis kunt volgen, biedt edX de mogelijkheid om voor een klein bedrag een geverifieerd certificaat van voltooiing te ontvangen. Dit is geheel optioneel, maar het kan een waardevolle toevoeging zijn aan je CV. Het laat zien dat je extra moeite hebt gedaan om jezelf te ontwikkelen en nieuwe vaardigheden te leren, wat zeer wordt gewaardeerd door potentiele werkgevers.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.