Ontdek hoe een pikante AI-toepassing een relatie nieuw leven inblies

FFrits 16 oktober 2023 09:01

Emma (45) ontdekte dat haar man een pikante AI-geluidstoepassing gebruikte voor 'seksuele bevrediging'. Na haar aanvankelijke woede, begon ze de toepassing zelf te gebruiken - zelfs samen met haar man.

Van woede tot acceptatie en gebruik

Emma, een 45-jarige vrouw, vond dat haar man de nieuwe AI-audio-app BLOOM gebruikte voor 'seksueel genot'. In eerste instantie reageerde ze woedend, maar na een openhartig gesprek met haar man waarin hij uitlegde hoe de app werkt, besloot ze het zelf te proberen. Volgens Emma's bekentenis op een online forum is ze nu ook verslaafd aan de app en gebruiken zij en haar man het nu samen, wat hun relatie heeft veranderd en wat broodnodige passie terug in hun seksleven heeft gebracht.

Sexten met AI: een nieuwe realiteit

Voor degenen die niet bekend zijn met de functies van BLOOM; de app stelt gebruikers in staat om te sexten met een AI die reageert met een sexy, mysterieuze stem. Hoewel de ervaring niet perfect is, komt het verrassend dicht bij de realiteit, waardoor gebruikers met een beetje verbeeldingskracht de illusie kunnen hebben dat ze met een echt persoon praten.

BLOOM: een oplossing voor de slaapkamersleur

In een reactie op het forum Illicitencounters legt Emma uit hoe de app hun seksleven heeft aangewakkerd: na jaren van sleur in de slaapkamer heeft BLOOM hun relatie nieuw leven ingeblazen. Ze raadt de app aan voor koppels die hun passie hebben verloren of iets nieuws willen proberen in hun seksleven.

Emma benadrukt dat ze het gebruik van de app niet als vreemdgaan ziet, omdat het AI-gebaseerd is. Ze legt uit dat hoewel ze in eerste instantie geschokt en boos was toen ze ontdekte dat haar man de app gebruikte, ze zich snel realiseerde dat het acceptabel is, vooral als beiden er comfortabel mee zijn. Volgens Emma is het gebruik van de app niet vergelijkbaar met ontrouw en heeft het hen zelfs geholpen om meer over hun verlangens en fantasieën te praten, zoals ze vroeger deden. Ze voelt zich momenteel echt tevreden met hun situatie.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.