Stuwt de samensmelting van Ethereum en AI de ETH prijs naar €30.000?

FFrits 30 juli 2023 19:41

Arthur Hayes, oprichter van crypto exchange BitMEX, verwacht grootse dingen voor Ethereum (ETH), met name door de integratie van kunstmatige intelligentie (AI). Hij gelooft dat deze combinatie een bloeiend ecosysteem zal creëren dat het potentieel heeft om de prijs van ETH te vertienvoudigen.

AI biedt een veelbelovende toekomst voor Ethereum

Arthur Hayes, oprichter van BitMEX, heeft grote verwachtingen voor Ethereum dankzij de integratie van kunstmatige intelligentie. Hij denkt dat deze samenvoeging van technologieën kan zorgen voor een bloeiend ecosysteem dat de toekomst van Ethereum veelbelovend maakt.

Decentrale autonome organisaties (DAO's), aangestuurd door AI en gebouwd op Ethereum, kunnen de crypto industrie een nieuwe dimensie geven. DAO's zijn organisaties die functioneren via slimme contracten en gedecentraliseerde besluitvormingsprocessen, waardoor ze geen centrale autoriteit nodig hebben om te functioneren. Deze AI-gestuurde DAO's kunnen hun eigen tokens creëren en verhandelen op gedecentraliseerde beurzen (DEX's), met name die gebouwd zijn op Ethereum.

ETH koers kan explosief stijgen dankzij AI

Hayes is van mening dat de integratie van AI-gestuurde DAO's op Ethereum kan leiden tot een enorme stijging van de waarde van ether, tot wel 1.556%. Dit zou betekenen dat de waarde van ETH tot boven de €28.000 kan stijgen. Hij is overtuigd dat Ethereum binnen de komende vijf jaar minimaal €10.000 zal bereiken, ondanks de kritiek van sceptici.

AI-DAO's brengen een gouden toekomst voor blockchain

Hoewel de voorspellingen van Hayes ambitieus zijn, biedt het idee van AI-DAO’s op Ethereum ongetwijfeld een intrigerende kijk op de toekomst van de crypto wereld. De samensmelting van kunstmatige intelligentie en Ethereum kan een nieuwe, gouden tijd voor de blockchain industrie inluiden.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.