Top Drie AI Aandelen om Nu te Kopen: Een Analyse

FFrits 23 juli 2023 23:51

In de wereld van beleggen is kunstmatige intelligentie (AI) een trend die je niet kunt negeren. Toch moet je niet zomaar ieder aandeel aanschaffen. Hier analyseren we drie AI aandelen die nu ondergewaardeerd zijn en dus een goede koop zouden kunnen zijn.

Zebra Technologies optimaliseert met AI

Zebra Technologies, een bedrijf dat barcodescanners en mobiele computers maakt, is een van de aandelen die de aandacht verdienen. Ondanks een lichte daling in de verkoop in het eerste kwartaal van 2023, heeft het bedrijf de kosten goed beheerd wat zorgt voor een hogere winstmarge. Innovatie staat centraal in hun strategie, met AI als middel om data te analyseren en zo de besluitvorming en productiviteit van bedrijven te verbeteren. Recentelijk hebben ze de TC22/TC27 uitgebracht, een krachtige mobiele computer die diverse organisaties kan ondersteunen.

Arista Networks zet AI in voor cybersecurity

Ook Arista Networks, een bedrijf gespecialiseerd in cloudnetwerkdiensten, valt op. Het bedrijf heeft recentelijk een nieuwe cloudgebaseerde dienst genaamd Arista Guardian for Network Identity (CV AGNI) onthuld tijdens de RSA-conferentie. Deze dienst gebruikt AI om de cybersecurity van bedrijven te verbeteren door een zero-trust netwerkbenadering te hanteren. Bovendien heeft Arista een sterke eerste kwartaal gedraaid, met een omzet van $1.351 miljard, een stijging van 5.9% vergeleken met het voorgaande kwartaal en een flinke stijging van 54.1% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar.

Honeywell International, een leidende industriële producent, heeft ook zijn blik op AI gericht. Het bedrijf is voorzichtig, maar vastberaden, in het adopteren van deze technologie. AI wordt onder andere ingezet om technische ondersteuning te automatiseren en de processen van softwareontwikkeling efficiënter te maken. Hoewel de CEO van Honeywell, Vimal Kapur, enthousiast is over de mogelijkheden van AI, benadrukt hij dat het belangrijk is om dit enthousiasme om te zetten in tastbare resultaten en praktische toepassingen.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.