Van groei naar winst: De reis van CM.com CEO

FFrits 23 november 2023 13:16

In dit artikel kijken we terug op de weg die Jeroen van Glabbeek, de CEO van CM.com, heeft afgelegd tijdens de pandemie. We bespreken hoe zijn bedrijf de overstap maakt van groei naar winstgevendheid.

Reflectie op coronatijd door CEO

Terugkijkend op de uitdagende coronatijd, deelt Jeroen van Glabbeek, CEO van CM.com, zijn inzichten over de noodzaak van digitale communicatie. De pandemie heeft de behoefte aan digitale oplossingen benadrukt, waardoor bedrijven zoals CM.com in de schijnwerpers zijn komen te staan.

CM.com's overstap naar winstgevendheid

Het is een transitiejaar voor CM.com, zoals Van Glabbeek opmerkt. Het bedrijf, dat zich tot nu toe voornamelijk heeft gericht op groei, zet nu de stap naar meer winstgevendheid. Het is een spannende tijd voor het bedrijf en zijn beleggers, omdat deze verandering een nieuwe fase in de bedrijfsvoering markeert.

De vervaldatum van de converteerbare obligatie van €100 miljoen die CM.com heeft uitgegeven, nadert snel. Dit roept bij veel beleggers vragen op over wat te verwachten. Hoewel de exacte uitkomst onzeker is, biedt deze situatie een unieke kijk op de financiële strategieën van het bedrijf.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.