Verbeteringen voor Google's AI-robot Bard: Een kijkje in de nieuwe updates

FFrits 19 september 2023 19:37

Google treedt op de voorgrond met een belangrijke update voor hun AI-robot, Bard. Deze update maakt Bard niet alleen geavanceerder, maar verbetert ook de functionaliteit in de Nederlandse taal. Maar wat betekent dit precies voor de gebruiker?

Bard is nu geavanceerder en beter in het Nederlands

In de wereld van kunstmatige intelligentie is Google opnieuw een stap vooruit met hun AI-robot Bard. Deze nieuwste update heeft ervoor gezorgd dat Bard nu nog geavanceerder is. Het bedrijf beweert dat Bard nu vooral excelleert in de Nederlandse taal. Dit betekent dat als je Bard gebruikt, je kunt rekenen op een verbeterde ervaring, vooral als je in het Nederlands communiceert.

Nieuwe functies maken Bard breder toegankelijk en gebruiksvriendelijker

De update brengt een hoop nieuwe functies met zich mee. Zo is er een verbeterde toegang tot bestaande Engelstalige functies voor nieuwe talen en landen. Dit betekent dat Bard nog internationaler wordt. Daarnaast heeft Google de 'Google it'-functie verbeterd, waardoor het verifiëren van Bards antwoorden nog eenvoudiger wordt. Met deze functie kun je snel en gemakkelijk controleren of Bards antwoorden correct zijn.

Dankzij de update zijn er nu ook nieuwe mogelijkheden beschikbaar voor het gebruik van afbeeldingen. Je kunt nu afbeeldingen uploaden in Google Lens en zoeken naar afbeeldingen in Google reacties. Dit laatste kan bijzonder nuttig zijn als je op zoek bent naar specifieke informatie. Daarnaast kun je nu ook de antwoorden van Bard aanpassen in het Nederlands. Dit geeft je meer controle over hoe je interactie met de AI verloopt.

'Google it'-knop voor snelle en grondige verificatie

Een andere belangrijke functie die is geïntroduceerd met deze update is de 'Google it'-knop. Door op het 'G'-pictogram te klikken, laat Bard het antwoord horen en controleert hij of er online informatie beschikbaar is om dit te bevestigen. Dit maakt het voor gebruikers nog makkelijker om snel en betrouwbaar informatie te verifiëren.

Meer artikelen

Lees ook

Hier zijn een aantal interessante artikelen op andere sites uit ons netwerk.